VARIOUS ARTISTS

Крив тейп

VARIOUS ARTISTS

14 SONGS • 38 MINUTEN • JUN 10 2022

3
Искаме да бъдем
E
04:44
4
One Take
E
02:46
5
Darkest Hour
E
03:00
67
Знам, че знаеш
E
02:49
8
Нулеви гаранции
E
02:30
9
Три върса
E
02:35
10
Дивото зове
E
03:26
11
Сделка
E
02:36
12
Само рапа ми остана
E
02:38
13
Панаир
E
02:24
14
Казвам ти
E
03:37
℗© 2022 Krivi Beatmaking